Príspevky

Zobrazujú sa príspevky z dátumu január, 2014

Januárové výhľady

Obraz
Zo skalného útvaru Plieška (lefantovsky Veľká skala) sú krásne otvorené výhľady nielen do doliny ale je odtiaľ možné sledovať aj Malé Karpaty, celý Považský Inovec, chrbát Veľkého Tríbeča, ktorý pokračuje až po Vtáčnik. Tohtoročný január žiaľ sneh ešte nepriniesol tak fotka je skôr jesenná. (január 2014) Ticho, vietor a jesenné počasie v januári.

Oponický hrad na Troch kráľov

Obraz
Vraj zima!? Je sviatok Troch kráľov a vonku slnko ohrieva na 10 stupňov celzia. V tomto období by som mal najradšej vŕzgajúci sneh pod nohami a nie takéto teploty. Tak sme to využili na prechádzku na Oponický hrad spojenú s opekaním pri západe slnka, ktoré krásne osvietilo zrúcaninu hradu. (január 2014) Obranná bašta Oponického hradu.

Penzión Dolina

Obraz
V decembri 2013 bol na brehu priehrady nad Hornými Lefantovcami v príjemnom prostredí doliny otvorený nový Penzión Dolina. Ponúka chutnú kuchyňu s možnosťou posedenia na terase nad vodnou hladinou  priehrady a zároveň možnosť ubytovania v podkrovných izbách. Odkazy na penzión: www.penziondolina.sk www.facebook.com/www.penziondolina.sk Exteriér Penziónu Dolina. Interiér Penziónu Dolina.